My christmas

2015Bloggen har stått still på senaste tiden, men skyller faktiskt det på allt julfirande och jullov. Har dock fotat lite grann, så har tre (!!) uppkommande inlägg som har något med julen att göra, så hoppas inte ni blir allt för less, haha. Här får ni se min julafton i bilder ♥
 Steg upp tidigt för att sminka mig och göra mig färdig. Åt morgonmål och tog det lite lugnt. Klockan 13 satte vi oss i bilen för att köra iväg till gravgården. Tände ljus för alla nära och kära och önskade även dem en god jul ♥ Körde även in via Nikitas för att byta julklappar, innan vi körde vidare till mommos och moffas. 
Där blev vi bjuden på supergod julmat, som alltid. Efter maten satt vi bara och tog det lugnt, matkoma u know, haha.
Efter en stund kom syster och hennes fästman och även lilla K ♥ Vi åt julgröt med fruktsoppa, och det är nog en av de bästa sakerna med jul. Älskar julgröt!
Klockan 16 satte vi oss framför TV och kollade på Kalle Ankas jul, tycker dock att det blir sämre för varje år. 
Något som också hör till är att vi kollar på filmen Kan du vissla Johanna? I år kollade vi dock inte så mycket, för vi var mer upptagna att prata med varandra och periscopea, hehe.
Vi drack glögg och umgicks tills klockan slog 18, för då kom tomten för att dela ut alla julklappar. Kommer inte att göra något inlägg med mina julklappar, för julen handlar inte om just det. Är ändå oerhört tacksam för alla klappar jag fick, är såå nöjd. 
Efter det kom min morbror + familj dit och vi drack kaffe och åt lite smått och gott. Jag hade en jättebra julafton, och hoppas att ni också hade en härlig och rolig kväll, även ni som inte firar jul ♥
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?